Depressionsbehandling.
Slip af med lidelsen nu!

Kan du genkende dig selv en eller flere af følgende? Så lider du måske af depression, og så kan du få en gratis samtale!

Føler du dig trist, ked af det og til tider endda tom. Det har måske varet et stykke tid, måske er det helt nyt. Det vigtige er virkelig, at det stopper hurtigst muligt.

Du kan ikke selv finde ud af at ændre det. Du føler måske lidt du går rundt i tåge. Hovedet fungerer ikke for godt, og du glemmer ofte ting du lige har fået at vide.

Du tror ikke det kan blive bedre. Selvfølgelig har du håb, men det er meget svært for dig at se, hvordan det kan blive bedre. Så du gemmer dig ofte lidt ekstra i sengen

Den her er lidt ekstra farlig. Du har svært ved at finde ro, måske både i kroppen og hovedet. Du sover ikke for godt, eller måske meget lidt.

Hvis du kan genkende flere af dem her i dig selv, er der nok en grund til, at du læser med her. Ræk ud og få en gratis samtale, så vi kan finde ud af omfanget, og hvad du har brug for. Hellere før end senere, da disse ting ikke skal vare i lang tid, før det bliver alvorligt!

Denne behandling er af højeste kvalitet. Den opererer på det niveau der fører til frihed. Her er hvad andre siger om den hjælp Andreas tilbyder.

Tina

"Han har en yderst sjælden evne til at mærke og se det enkelte menneske og taler til ens hjerte. Han er ærlig, kontant og glem alt om at romantisere dit traume, da han virkelig formår at klaske virkeligheden right in your face!"

Marie

"Andreas var lynhurtig til at skabe tillid og relation. Han deler følelser, personlige erfaringer og er i det hele taget et utroligt empatisk menneske."

Susan

"Efter 3 samtale har jeg ikke haft angst mere. Kroppen prøver til stadig, men de er let for mig nu at sige nej til angsten, for som Andrea har lært mig, der er ikke noget alternativ."

Hvorfor har du brug for denne psykolog? Og hvorfor er nu det bedste tidspunkt at ansøge om behandling?

1

2

3

4

Vejen Til Accept Og Kærlighed

En stille dreng på toppen af bakken, cykel klar, humøret højt. Da han når bunden ligger han med ødelagt cykel, smadret bil og et vansiret ansigt. 

52 sting senere, med et brændende ønske om, at verden var blind. Da han endelig rejser sig med styrken og glæden han fandt i de hemmeligheder der gemmer sig inden i, ser han igennem smerten og er dybt taknemmelig.

Andreas, hjælper folk verden over der oplever smerte ingen kan forstå. Han hjælper dem med at vende deres liv rundt og viser dem, hvordan man virkelig lever og elsker.

Kærlighed Til Klienten

I løbet af de sidste 24 år har Andreas, kontinuerligt søgt og lært, om mennesker og hvad det kræver at opleve ægte glæde der er vedvarende. Dette får du i form af værktøj og redskaber, der er tilpasset til din unikke situation og behov. Han er utrolig dedikeret til din process, og kæmper for det hver dag.

 

Lær Hemmelighederne Bag Et Liv Med Brændende Glæde Uden Depression og Angst

Når du kigger på de gladeste mennesker i verden, bliver sandheden soleklar. Andreas har skræddersyet hans liv så det indeholder det han elsker mest. Han passer sin søn fuldtid, elsker mere og mere hver dag, alt imens han hjælper sine klienter når de har tid. Hver dag lever han sin version af lykke.

 

Tag Kontrollen Over Dit Liv Tilbage

Højest sandsynligt føler du dig fortabt og forvirret. Uden at vide, hvad du skal gøre for at slippe af med smerten. Med redskaber, kærlighed og ægte forståelse kan du lære at få kontrollen tilbage. Du får en plan der tager dig fra følelsen af at være håbløst fortabt til at vide præcis, hvad du skal gøre for at føle den kærlighed og glæde der venter på dig. Problemerne du ikke kan dele med andre forsvinder, og du føler igen, at du hører til.