Frequently asked questions

Kan man få terapi ansigt til ansigt?


Nej, jeg har efter mange års erfaring med traditionel samtaleterapi, valgt at fokusere min energi og blive Online Psykolog og tilbyde samtaler over telefonen. Jeg har derfor ikke længere en klinik som imødekommer muligheden for traditionel terapi. Hvis processen kræver det, så gør vi det!
Hvad kan man forvente af en samtale med en Online Psykolog?


Du kan forvente at få det du har brug for. Alt hvad jeg som Online Psykolog gør, handler om at give dig det du har brug for. Derfor ved jeg, hvad du har brug for, selvom du måske har svært ved at sætte ord på det. Når vi fixer noget, og du ændrer dig, sikrer jeg mig at din udvikling er balanceret og vedvarende. Jeg gør dette ved at forstå og lytte til dig. De ændringer du kommer til at opleve vil måske være subtile og gradvise, men ofte vil de være dramatiske og svære at forstå.
Hvorfor giver du en GRATIS 30 minuters samtale?


Meningen med WWP er at give dig den specifikke hjælp du har brug for. Derfor har jeg valgt at give en gratis session, så vi ved præcis hvad du har brug for, og hvordan vi opnår det. Terapi er handler om connection og kemi mellem dig og mig, derfor har du ret til at finde ud af, at det er her du finder den hjælp du ønsker. Ofte kræver det bare en samtale for at depression kan begynde at lette.
Hvad koster det?


Alle mennesker har forskkelige behov, derfor laver jeg en skræddersyet plan til dig, så du får præcis de resultater du ønsker. Dette betyder også at prisen varierer, alt efter behov
Hvordan kan jeg være sikker på telefonterapi er effektivt?


Der er lavet utallige studier som viser at terapi over skype, internettet og telefon er ligeså effektivt om traditionel terapi. Du kan se mere her http://azy.edu.haifa.ac.il/references/internet-assisted-therapy-counseling Jeg har herudover stor mængde erfaring med, at terapi over telefonen virker ligeså effektivt som traditionel samtaleterapi. Husk at tjekke reviews ud, hvor du kan se, hvad andre har sagt.
Hvordan booker jeg en tid?


Ring eller skriv en sms til tlf nummeret fundet nederst på siden. Du kan også udfylde din information i kontaktformularen under fanen "kontakt", eller gå direkte ind og få en gratis session.
Har du lang ventetid? Og kan jeg få hjælp med det samme?


Jeg har netop valgt at have samtaler over telefonen for at undgå lange ventetider og lette brugerbetalingen. Hvis det haster, finder vi en tid med det samme, og er man i et længere forløb vil der altid være en livline at række ud på.
Hvornår på dagen kan jeg få en samtale?


Da det er over telefonen, arbejder jeg ikke med traditionelle åbningstider. Dette betyder at vi i fællesskab finder en tid der passer os begge, om denne ligger morgen, eftermiddag eller aften. Stress, depression og angst venter ikke på nogen, når der er brug for hjælp er jeg der.
Er mine data sikret hos WWP?


Ja. Din data er sikret i overensstemmelse med den nye datalov. Emails og korrespondance er krypteret for at sikre dig og din data. Se vores privatpolitik GDPR
Jeg har ikke fundet svar på mit spørgsmål.


Du er meget velkommen til at skrive en email eller give mig et opkald med dine spørgsmål. Email og tlf nummer findes under fanen "kontakt" øverst på siden.
Dækker min sygesikring samtaler med dig?


Nej, jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Hvis du skriver en mail, så finder vi sammen frem til en løsning!
Hvordan betaler jeg?


Betaling sker via Mobile Pay på 227945 eller bankoverførsel på 7620 2126728.

Hvis du lige nu går med angst, depression eller måske du virkelig leder efter en der kan lytte, så ræk ud lige nu. Jeg er psykolog med speciale i at skabe resultater for mennesker, der ikke har andre! Du får hjælp til hvert eneste skridt på vejen. Klienter omtaler det ofte som at følge en opskrift.