Du er så tæt på at tage beslutningen, der ændrer dit liv!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis samtale med Sine. Bare lyt så begynder der at falde ting på plads!

Hvad tror vi er Nøglen til at du bliver fri og slipper bagagen!

Det handler om dig. Alt fokus går på at give dig mere end du nogensinde kan forstille dig. Det er den eneste måde du vil se fremskridt når alt andet har fejlet!

Vi tror på, at terapi skal være effektivt og resultat orienteret. Virkningen skal ikke baseres på om du kan lide det eller ej. Når angsten stopper eller depressionen løfter, har vi gjort vores arbejde godt nok.

 

Andreas er uddannet Cand. Psych ved Århus Unviersitet og har en Bsc in Psychology fra Reading University, UK. Han har løbende videre uddannet sig i mindfulness etc. Dog er nøglen til den effektive behandling hans vilje til at gøre mere for hans klienten end nogen anden!

Hver dag ønsker folk en ændring og bruger år hos terapeuter og kommer ingen vejne. Øjeblikket du vågner og begynder at forstå den unægtelige sandhed, at du er skabt til at elske ubetinget! Her viser vi dig, hvordan det er muligt for dig.

Fundamentet for Wordwide Psychologist er helt simpelt at give mere end nogen anden er villig til at gøre. Værende fortabt og forvirret uden nogen kontrol over, hvordan man ændrer det, vi giver dig de værktøj, redskaber og strategier der har vist sig effektive over tid.

 

Nu har du en god ide, om hvem vi er, og hvad vi laver. Vi tilbyder terapi over telefon og Skype, der er af en kvalitet ulige nogen anden du har hørt om. Hvis du stadig har spørgsmål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag øvelser der potentielt vil ændre dit liv for evigt!

TRANSFORMATIONER

Bliv inspireret af virkelig mennesker

Sidse

Andreas er ikke som de andre psykologer der har været i mit liv. Andreas ser mig for den jeg er. Andreas er genial. Det er så simpelt. Han ser mig for mig og ingen andre. Og når først han har set en, så slipper han ikke en, før man er klar til at gå videre ud i livet.

Andreas ser mig for mig og ikek for det problem jeg havde med i bagagen.

Andreas vist mig vejen igennem mit mørke. Han fik mig til at indse, at jeg ikke var et problem, men at jeg havde et problem.

Andreas er den eneste psykolog der aldrig har dømt mig, mine følelser og mine tanker. Han har vist mig, at jeg var god nok hele tiden og at jeg med de rigtige redskaber kunne skabe min egen lykke. Andreas viste og lærte mig, at jeg ikke var forkert. Jeg var helt perfekt som jeg jeg sad der i min sofa.

Andreas er ikke som andre psykologer jeg har mødt. Han er imødekommende, åben og nysgerrig, men vigtigst af alt, så er han ærlig. Så ærlig, at han sagde jeg var fuld af lot. Jeg var rasende indtil jeg indså, at han havde ret. Fra den dag rukkede jeg mig mere, end jeg nogensinde har gjort før. Sætningen, "Du er fuld af lot", får mig stadig, til at indse sandheden.