Traumebehandling
Slip af med lidelsen nu!

Kan du genkende dig selv en eller flere af følgende? Så har du måske et traume, og kan få en gratis samtale!

Dine minder forfølger dig i hverdagen eller i drømmene. Du oplever dem som var det første gang. Det betyder, at intensiteten er voldsom.

Oplever du hovedpine, uro, frygt, skyld og/eller mistro. Det er ikke det sjoveste billede der tegner sig, men det er virkelig vigtigt at læse videre, så du begynder at forstå, hvordan det kan ændre sig!

Der er helt specifikke ting og situationer du undgår. Det dig minder dig om et traume. Det er vigtigt, at begynde at se, hvad der foregår, og være ærlige omkring det.

Har du lagt mærke til ændringer i din adfærd og humør? Dit fokus er ramt. Du oplever måske, at det er blevet svært at styre dit humør. Det kan være lidt svært at se, men hvis du kigger efter, kan du så finde områder, hvor din adfærd er ændret, og det er vigtigt, at de bliver mere ustabile.

Ræk ud omgående, hvis du kan se dig selv i flere af disse. PTSD og traumer skal håndteres! Det kan være nemt at ville undgå dem, fordi det er virkelig ubehageligt. Men det ændrer ikke på, at alle store områder af dit liv langsomt/hurtigt ødelægges uden hjælp. Få en gratis samtale, og så vi kan få overblik over, hvordan vi hjælper dig!

Denne behandling er af højeste kvalitet. Den opererer på det niveau der fører til frihed. Her er hvad andre siger om den hjælp Andreas tilbyder.

Tina

"Han har en yderst sjælden evne til at mærke og se det enkelte menneske og taler til ens hjerte. Han er ærlig, kontant og glem alt om at romantisere dit traume, da han virkelig formår at klaske virkeligheden right in your face!"

Marie

"Andreas var lynhurtig til at skabe tillid og relation. Han deler følelser, personlige erfaringer og er i det hele taget et utroligt empatisk menneske."

Susan

"Efter 3 samtale har jeg ikke haft angst mere. Kroppen prøver til stadig, men de er let for mig nu at sige nej til angsten, for som Andrea har lært mig, der er ikke noget alternativ."

Hvorfor har du brug for denne psykolog? Og hvorfor er nu det bedste tidspunkt at ansøge om en tid?

1

2

3

4

Vejen Til Accept Og Kærlighed

En stille dreng på toppen af bakken, cykel klar, humøret højt. Da han når bunden ligger han med ødelagt cykel, smadret bil og et vansiret ansigt. 

52 sting senere, med et brændende ønske om, at verden var blind. Da han endelig rejser sig med styrken og glæden han fandt i de hemmeligheder der gemmer sig inden i, ser han igennem smerten og er dybt taknemmelig.

Andreas, hjælper folk verden over der oplever smerte ingen kan forstå. Han hjælper dem med at vende deres liv rundt og viser dem, hvordan man virkelig lever og elsker.

Kærlighed Til Klienten

I løbet af de sidste 24 år har Andreas, kontinuerligt søgt og lært, om mennesker og hvad det kræver at opleve ægte glæde der er vedvarende. Dette får du i form af værktøj og redskaber, der er tilpasset til din unikke situation og behov. Han er utrolig dedikeret til din process, og kæmper for det hver dag.

 

Lær Hemmelighederne Bag Et Liv Med Brændende Glæde Uden Depression og Angst

Når du kigger på de gladeste mennesker i verden, bliver sandheden soleklar. Andreas har skræddersyet hans liv så det indeholder det han elsker mest. Han passer sin søn fuldtid, elsker mere og mere hver dag, alt imens han hjælper sine klienter når de har tid. Hver dag lever han sin version af lykke.

 

Tag Kontrollen Over Dit Liv Tilbage

Højest sandsynligt føler du dig fortabt og forvirret. Uden at vide, hvad du skal gøre for at slippe af med smerten. Med redskaber, kærlighed og ægte forståelse kan du lære at få kontrollen tilbage. Du får en plan der tager dig fra følelsen af at være håbløst fortabt til at vide præcis, hvad du skal gøre for at føle den kærlighed og glæde der venter på dig. Problemerne du ikke kan dele med andre forsvinder, og du føler igen, at du hører til.